Με σεβασμό και αξιοπρέπεια είμαστε δίπλα σας.

Βασικά πράγματα μετά την απεβίωση

Αν ο θάνατος συμβεί στο σπίτι ειδοποιείστε μας πριν κάνετε οτιδήποτε!

Ένας θάνατος μπορεί να συμβεί παντού. Στο νοσοκομείο, στο γηροκομείο, στο δρόμο, στο σπίτι κλπ. Όπου και αν έχει συμβεί απλά τηλεφωνήστε μας.

Είμαστε δίπλα σας

Σε κάποιες περιπτώσεις θα χρειασθεί νεκροψία. Το γραφείο μας ενημερώνεται καθημερινά για το φόρτο εργασίας που υπάρχει στα νεκροτομεία και προσφέρει άμεσα τιμή-πακέτο, που περιλαμβάνει παραμονή των απαραίτητων ημερών στο ψυγείο και τις μεταφορές, που θα απαιτηθούν μέχρι να γίνει η νεκροτομή.

Θάνατος σε νοσοκομείο ή γηροκομείο.

Αν σας πιέζει το προσωπικό ή σας προτείνει τον δήθεν εργολάβο του νοσοκομείου και δεν μπορείτε να τον αποφύγετε, ζητήστε του τηλέφωνο και τιμή και μην ντραπείτε να του πείτε ότι θα τον ειδοποιήσετε γιατί δεν αποφασίζετε μόνοι σας.Στη συνέχεια κάντε έρευνα αγοράς και συγκρίνετε με ένα τουλάχιστον ακόμη γραφείο τελετών τις τιμές.

Ο λόγος που σας “πιέζουν να βρείτε λύση άμεσα” άτομα του προσωπικού είναι η “μίζα”. Κανείς εργολάβος δεν έχει μαντικές ικανότητες και δεν παρουσιάζεται σαν από μηχανής Θεός μέσα στο νοσοκομείο την ώρα που τον χρειάζεστε. Κάποιος τον ειδοποιεί!

Να θυμάστε ότι:

Απαγορεύεται η μεταφορά νεκρών μετά τη δύση του ηλίου όπως και η είσοδος εργολάβων στα νοσοκομεία. Αντίθετα από ότι μπορεί να σας πουν για να σας “εκβιάσουν χρονικά”, το νοσοκομείο έχει υποχρέωση να κρατήσει τον νεκρό όσες ώρες χρειασθεί μέχρι να αποφασίσετε με ποιo γραφείο τελετών θα συνεργαστείτε. Ακόμη και στα νοσοκομεία που δεν έχουν ψυγείο (π.χ. Ευαγγελισμός, Ερυθρός Σταυρός) ο νεκρός μπορεί να παραμείνει αρκετές ώρες χωρίς πρόβλημα.

Σε κάθε περίπτωση αφιερώστε όσο χρόνο χρειάζεστε για να κάνετε έρευνα αγοράς.

Μόνο εργολάβοι που δεν έχουν ενδοιασμούς συμμετέχουν σε κυκλώματα εμπορίας νεκρών 
και όχι μόνο θεωρούνται, αλλά και είναι, ικανοί για όλα.